КЗ "ДНЗ № 42 ВМР"
"ПРОЛІСОК"

Челендж до Міжнародного дня людей з інвалідністю

Міжнародний день інвалідів щорічно відзначають 3 грудня. Ініціатором проведення цього символічного дня стала Організація Об'єднаних Націй.

Сьогодні в Україні майже кожен 17-й громадянин має вади здоров’я, що кваліфікуються як інвалідність. Багато з них стикаються з проблемами, які заважають їхній повноцінній участі у житті громади, часто вони вимушені жити, практично виключеними з неї.

Не зважаючи на всі складності, з якими стикаються інваліди у житті, ці мужні люди демонструють велику сміливість і витривалість. Однак, хоча нас і продовжують надихати люди, які досягли великих перемог, їхні успіхи не повинні затьмарювати проблеми, з якими стикаються ті, хто живе в більш складних умовах і хто потребує нашої постійної допомоги і розуміння.

Серед пріоритетних завдань роботи сучасного закладу дошкільної освіти — впровадження міжнародних стандартів інтеграції людей з інвалідністю у життя суспільства, виховання поваги до особливостей цих людей.

КЗ «ДНЗ № 42ВМР»  закликає бути небайдужими до усіх, хто стикається з такими проблемами, та запрошує доєднатися до челенджу #CЕРЦЕ_ДОБРОТИ

 

« повернутися до списку новин

 

Логін: *

Пароль: *