КЗ "ДНЗ № 42 ВМР"
"ПРОЛІСОК"

Clever: School of Natural and Mathematical Sciences. VIII Міжнародна науково-практична конференція

27.03.2024 р. - 28.03.2024 р. педагоги КЗ «ДНЗ №м 42 ВМР» взяли участь у роботі VIII Міжнародної науково-практичної конференції «Варіативні моделі комп'ютерно орієнтованих методичних систем дослідницького навчання предметів природничо-математичного циклу в закладах освіти» - «Clever: School of Natural and Mathematical Sciences», присвяченої пам'яті видатного вченого, академіка Мирослава Івановича Жалдака, в рамках Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти - 2024».
Мета та завдання:

  • Сприяти розвитку науково-дослідної та інноваційної діяльності в галузі інформаційних технологій, математичного моделювання, систем комп’ютерної математики тощо.

  • Сприяти розвитку досліджень і розробок, пов'язаних з теоретичною інформатикою, прикладною математикою і комп'ютерними науками, STEM-освіти для формування наукових основ щодо педагогічно виваженого використання КОСМСДН, у т.ч. із методично вмотивованим зануренням в іншомовне комунікаційне середовище.

  • Сприяти розвитку процесів і технологій інформатизації освіти, навчально-методичного забезпечення національної системи природничо-математичної, STEM- та ІТ-освіти, а також просування інноваційних педагогічних рішень на основі використання КОМСДН.

  • Сприяти проведенню досліджень та обміну досвідом задля підвищення загального освітнього рівня учнів з предметів природничо-математичного циклу, в тому числі STEM-освіти, у контексті відкритої неперервної освіти в та використання методів і технологій електронного та мобільного навчання, інноваційних освітніх та інструментальних технологій.

В рамках конференції були представлені

ДОПОВІДІ:

  • Жаркова Тетяна Семенівна, завідувач КЗ «ДНЗ № 42 ВМР». Особливість організації процесів дослідницького навчання й екологічного виховання дошкільників на екологічній стежині.

  • Сапун Ірина Анатоліївна, вихователь КЗ «ДНЗ № 42 ВМР». Екологічне виховання дошкільників шляхом ощадливого використання ресурсів.

МАЙСТЕР-КЛАСИ ВИХОВАТЕЛІВ КЗ «ДНЗ № 42 ВМР»:

  • Поліщук Марія Анатоліївна. Екоосвіта дошкільників: виготовлення екологічної іграшки.

  • Щерба Лілія Володимирівна. Використання природного матеріалу та вторинної сировини в конструктивно-образотворчій діяльності дошкільника.

  • Літвінова Наталія Іванівна. Кукурудзяні дива в подільських традиціях.

     

   

« повернутися до списку новин

 

Логін: *

Пароль: *