КЗ "ДНЗ № 42 ВМР"
"ПРОЛІСОК"

Екологічний марафон "Ми творимо планету власноруч"

Екологічний марафон «Ми творимо планету власноруч» у  закладі дошкільної освіти проведено відповідно до плану роботи департаменту освіти Вінницької міської ради на 2024 рік з метою виховання свідомого та дбайливого ставлення до навколишнього середовища, формування у дітей стійких установок на раціональне природокористування, активізацію практичної природоохоронної роботи, формування життєвих компетентностей у контексті ідей сталого розвитку суспільства в період з 15.04.2024 року по 19.04.2024 року.

З педагогами проведено заняття з елементами тренінгу «Екологічна казка у роботі з дошкільниками», серію майстер-класів «Екологічний hand-made: Квітуча планета», (вихователі Тетяна АЛЕКСАНДРУІрина НАЗАРОВА, Наталія ЛІТВІНОВА).

Дітей чекали цікаві, захоплюючі тематичні заняття, екологічні та дидактичні ігри, різнманітні досліди, читання екологічних казок, оповідань тощо. Формуванню екологічної свідомості малюків спряла і руханка в рамках Дня здоров'я «Мандруємо по землі».

В рамках марафону проведено екологічну акцію «За чисте довкілля».

    

Діти, батьки й працівники закладу долучилися до еко-флешмобу #Посади_ деревце_ посади_квітку з метою збереження природи рідного краю, привернення уваги до природного середовища, збереження та примноження скарбів природної спадщини, формування екологічної свідомості та патріотизму.

У посадці квітів, дерев є щось глибоко символічне. Це сприяння розвитку та підтримка нового життя.

        

Східні мудреці обіцяють кожному, хто посадить дерево - рік щастя. Отож, чекаємо Перемоги!

« повернутися до списку новин

 

Логін: *

Пароль: *